Rolletje

Onlangs vond ik na het neuken een klein bruin friemeltje in bed. Het leek wel een soort van jonge larve: hoofdzakelijk wit met een bruine teint. Toen ik het oppakte en determineerde bleek het een opgerold stukje wc papier te zijn, een beetje zoals een Amerikaan een joint draait. Maar dan mini. Micro. Ik wist, dat zijn van die restanten wc papier die na het zorgvuldig vegen ontstaan. Hmm. En dat ligt hier in bed. Of van haar of van mij dus. Van haar lijkt me niet want die was perfect schoon zag ik net. Van mij dus.

Vooral bij het laatste aantal controlevegen ontstaan deze. Ligt ook een beetje aan het soort van papier, maar eigenlijk is mijn conclusie dat ze altijd wel ontstaan. Als je vervolgens niet nat naveegt heb je (of ik, in dit geval) kans dat deze papieren larven in je spleet blijven hangen, aan de vele haartjes.

Nu kun je zeggen dat je dan maar die haartjes moet scheren, zoals mijn zoon al voorstelde, maar dat is echt een 100% NoGo! Dat leidt tot hevige pijnen en enorm ongemak. Dagenlang.

Dus nee. Wat dan? Wat ook vreemd is, is dat dit iets is van de laatste 5-6 maanden of zo. Dat ik dit ken. Ik zie ze wel eens bij het douchen over de bodem van de witte badkuip wegzwemmen ook. Heel apart. Ik merk ook dat ik bij de laatste paar vegen, de zogezegde lichtbruine vegen, merk dat mijn anus naar dat papier hapt. En dat het veegvlak van het gevouwen wc papier stuk veegt op die happende anus. Met papieren larven als resultaat. Dat is dus echt iets nieuws. Moet ik het eens met mijn diëtiste over hebben.

Dat happen is soms dermate heftig dat in het routinematig vegen het twee- of drievoudige gevouwen veegpapier ineens losgetrokken wordt uit je veeghand. Aldus gebeurde. Ik kijk tussen mijn benen door en zag een 40 cm lang papier uit mijn reet hangen in wit met bruine teint. Hoe ging ik dat nou larven-vrij oplossen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *